ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπέρ Μουζάλα ο Παπαδημούλης: Δεν είναι ώρα για παραιτήσεις

20:16 - 16 Μαρ 2016 | Πολιτική
Υπέρ Μουζάλα ο Παπαδημούλης: Δεν είναι ώρα για παραιτήσεις
Στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, παρείχε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συσπείρωσης.

 

«Τώρα είναι η ώρα συσπείρωσης και μάχης για το Προσφυγικό και την Οικονομία. Όχι για παραιτήσεις. Η αναταραχή για το λάθος του Μουζάλα, είναι υπερβολική» ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

Σε άλλο μήνυμά του ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει: «Η ΝΔ διασπάστηκε για το όνομα της FYROM και ο κ. Μητσοτάκης έλεγε "σε δεκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει". Τώρα κάνουν μικροπολιτική καπηλεία. Ντροπή!»

 

 

Μιλώντας εξάλλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Παπαδημούλης είπε πως «ο κ. Μουζάλας δεν χρειάζεται να υποβάλλει την παραίτησή του. Είναι ένας από τους καλύτερους υπουργούς της κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο πόστο, το προσφυγικό-μεταναστευτικό, και αυτήν την ώρα που κορυφώνεται μια μάχη για το προσφυγικό απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και συνοχή, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, με βάση το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών. Είμαστε παραμονές της Συνόδου Κορυφής».

 

Ο ευρωβουλευτής θεωρεί υπερβολικό τον θόρυβο που προκλήθηκε για το θέμα, όταν μάλιστα ο κ. Μουζάλας ευθύτατα απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για το λεκτικό του ολίσθημα. «Η υπερβολή γύρω από αυτό το θέμα "μυρίζει" ψηφοθηρία, αντιπολιτευτική σκοπιμότητα και για ορισμένους πατριδοκαπηλία. Ο κ. Μουζάλας είναι πολύ περισσότερο πατριώτης από αρκετούς από αυτούς και το αποδεικνύει καθημερινά» τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.