ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουρουμπλής: Τιμώ τον Γιάννη Μουζάλα

23:36 - 16 Μαρ 2016 | Πολιτική
Κουρουμπλής: Τιμώ τον Γιάννη Μουζάλα
«Ο κ. Μουζάλας είναι ένας άνθρωπος εργατικός, αθόρυβος, δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ, τρέχει, κοπιάζει και έγινε ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε, νομίζω με έναν τέτοιο τρόπο ειλικρινή, που περισσεύει να κάνω άλλο σχόλιο, γιατί θα αδικούσε έναν άνθρωπο που έχει δώσει τη ζωή του σε αυτή την προσπάθεια», σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής για το θέμα που προέκυψε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής που αποκάλεσε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία».


«Σε τελική ανάλυση, πατριωτισμός είναι να κάνεις κάτι που να μην δίνει το δικαίωμα σε άλλους να αναφέρονται αρνητικά στην πατρίδα σου και αυτό το κάνει ο κ. Μουζάλας. Έγινε ένα λάθος, εντάξει, ζήτησε συγγνώμη. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο, παρά να πω ότι εγώ τιμώ έναν άνθρωπο που πραγματικά έχει δώσει τη ζωή του», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.


Αναφερόμενος στην αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του κ. Μουζάλα, ο υπουργός σημείωσε: «Κατανοώ τις ευαισθησίες του κ. Καμμένου, αλλά νομίζω ότι μπορεί να ξεπεραστεί το θέμα αυτό».


Ερωτηθείς για τις επικρίσεις της ΝΔ για το χειρισμό της προσφυγικής κρίσης, διερωτήθηκε: «Έχετε δει κανέναν πρόσφυγα στο δρόμο; Δηλαδή τι άλλο να κάνουμε; Τι θα έκανε η ΝΔ τόσο καιρό

 


Τέλος, ανέφερε ότι ορισμένοι Ευρωπαίοι παροτρύνουν την Ελλάδα να βουλιάζει τους πρόσφυγες. «Εμείς κουβαλάμε αυτή την ιστορία, αυτόν τον πολιτισμό, δεν είμαστε κάφροι να βουλιάζουμε ανθρώπους στη θάλασσα. Αυτό που κάνει σήμερα η ελληνική πολιτεία και ο ελληνικός λαός είναι επένδυση. Δεν είναι μόνο δυσκολία και ταλαιπωρία και κόστος, έχει και άλλη πτυχή», πρόσθεσε.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.