ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται η κόντρα μετά τη μήνυση Κουμουτσάκου

16:50 - 29 Μαρ 2016 | Πολιτική
Συνεχίζεται η κόντρα μετά τη μήνυση Κουμουτσάκου
Μετά την κατάθεση μήνυσης κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ τους.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατέθεσε μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από σχόλια της κ. Γεροβασίλη για τις επικοινωνίες του με τον δημοσιογράφο Τ. Μουσσά που κατηγορείται για εκβίαση.


«Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.


«Καλοδεχούμενη η αγωγή»


Άμεση ήταν η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία, ερωτηθείσα σχετικά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών τόνισε ότι η αγωγή είναι καλοδεχούμενη. Διευκρίνισε, όμως, ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να περιμένει τις εξηγήσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση τιμολογίων.


Σε ερώτημα δημοσιογράφου για τους λόγους που «υιοθετήθηκε» το δημοσίευμα του Κυριακάτικου Έθνους για τις επικοινωνίες μεταξύ του κ. Μουσσά και του κ. Κουμουτσάκου, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε: «Η λέξη υιοθέτησε δεν ανταποκρίνεται στις πρόσφατες δηλώσεις της κυβέρνησης. Είναι άλλο ζήτημα τι διαρρέει, ποιος διαρρέει και τι δημοσιεύει κανείς, και είναι άλλο ζήτημα το πολιτικό θέμα που προκύπτει ή δεν προκύπτει», είπε η κ. Γεροβασίλη και σημείωσε ότι «επί ένα μήνα ζητούνται εξηγήσεις από τη ΝΔ για τις έμμισθες σχέσεις που αποκαλύφθηκε και απεδείχθη ότι διατηρούσε ή διατηρεί με κύκλωμα εκβιαστών και η έμμισθη σχέση έχει αποκαλυφθεί. Το αυτονόητο έπραξα με τη δήλωση μου, έπραξα το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις από τη ΝΔ και τον εκπρόσωπο της ΝΔ, ζητώντας να απαντήσουν επί της ουσίας»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.