ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοβελώνη: Ανοιχτό παραμένει το θέμα Μουζάλα

09:51 - 30 Μαρ 2016 | Πολιτική
Χρυσοβελώνη: Ανοιχτό παραμένει το θέμα Μουζάλα
Μπορεί χθες ο Πάνος Καμμένος να έκανε λόγο περί «λεκτικού λάθους» για το θέμα, που ερμηνεύτηκε από κάποιους ως υπαναχώρηση στο ζήτημα αυτό, η υφυπουργός Υποδομών και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι το θέμα της απομάκρυνσης του Γιάννη Μουζάλα παραμένει ανοιχτό.

«Για το θέμα του κ. Μουζάλα ο κ. Καμμένος πάντα έλεγε και λέει ότι είναι ανοιχτό και ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ανοιχτό προκύπτει και από τη χθεσινή ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου που είπε ότι θέμα αυτό θα αντιμετωπιστεί από σήμερα και μετά. Το ποια λύση θα δοθεί στο θέμα είναι κάτι το οποίο θα το χειριστεί ο Πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων», είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κ. Χρυσοβελώνη.

Για τα περί «λεκτικού λάθους» η ίδια τόνισε ότι «ποτέ ο κ. Καμμένος δεν υπαναχώρησε από τις θέσεις του και τα λεγόμενά του», υπενθυμίζοντας την αρχική τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας όταν είχε ανακύψει το θέμα «που είπε ότι δυστυχώς στην πολιτική και τα λάθη πληρώνονται».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:05 - 30 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.