ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαξίμου για δημοσίευμα περί εταιρείας Τσίπρα-Παππά: Παρακμή μίας ιστορικής εφημερίδας

11:30 - 05 Απρ 2016 | Πολιτική
Μαξίμου για δημοσίευμα περί εταιρείας Τσίπρα-Παππά: Παρακμή μίας ιστορικής εφημερίδας
Με τίτλο «η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει «αιχμηρή» απάντηση για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού και υπογραμμίζει ότι «ο πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!».


«Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! 'Αλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!», σχολιάζει το Γραφείο του Πρωθυπουργού και επισημαίνει ότι «η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο «Πρώτο Θέμα» το 2009 (9/8) και στα «Παραπολιτικά» το 2012 (22/9)».


Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζεται «άνθρακες ο θησαυρός» του δημοσιεύματος, διότι «στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας».

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:40 - 05 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.