ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουμουτσάκος: «Νεοφιλελεύθερες» οι πολιτικές Τσίπρα

11:44 - 08 Απρ 2016 | Πολιτική
Κουμουτσάκος: «Νεοφιλελεύθερες» οι πολιτικές Τσίπρα
«Νεοφιλελεύθερο» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τη σημερινή υπογραφή παραχώρησης του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco.

«Ο κ. Τσίπρας βάζει την υπογραφή του σε πολιτικές που χαρακτήριζε νεοφιλελεύθερες. Ο νεοφιλελεύθερες πρωθυπουργός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του» τόνισε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Κουμουτσάκος, υπενθυμίζοντας πως έχει προηγηθεί η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων.

 

«Καλωσορίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση στην πραγματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Όσον αφορά την πορεία της αξιολόγησης ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει πρόθεση να δεχθεί μέτρα, τα οποία χαρακτήρισε υφεσιακά και αναποτελεσματικά.

 

«Η κυβέρνηση ομολογεί απολογία συνθηκολόγησης 5,5 δισ.» δήλωσε, εκφράζοντας την εκτίμηση πως με τα μέτρα αυτά η χώρα δεν θα ανακάμψει και ούτε θα μαζέψει χρήματα.

 

Σχετικά με τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του κ. Δρίτσα κατά το παρελθόν, ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει την κυβέρνηση, το κατά πόσον θέσεις που έχουν δημοσίως εκφραστεί από στελέχη της και αρμόδιους υπουργούς αναιρούνται. Εκανε, μάλιστα λόγο, για ασυνέπεια και αναποτελεσματικότητα.

 

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ, ο κ. Κουμουτσάκος επισήμανε πως αυτές είναι κακός οιωνός για την ελευθεροτυπία και πως πρόκειται για απόφαση ιδεολογικής τυφλότητας και αντιδημοκρατικής αντίδρασης.



Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.