ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε Ελλάδα και Δανειστές

18:28 - 14 Απρ 2016 | Πολιτική
Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε Ελλάδα και Δανειστές
Συνεχίζει να στηρίζει πως υπάρχει «αδυναμία» εμπιστοσύνης στη σχέση μεταξύ Δανειστών και ελληνικής πλευράς ο κ. Ντάισελμπλουμ.

Το κλίμα από τη πλευρά των Θεσμών δίνει ο Πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, έπειτα και από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το οικονομικό επιτελείο και έκανε λόγο για ψήφιση νομοσχεδίων που θα αφορούν το ασφαλιστικό και το φορολογικό πριν καν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με το «κουαρτέτο».

Ο ίδιος παρακολουθεί με… ενδιαφέρον τους «ελιγμούς» της ελληνικής κυβέρνησης. Μάλιστα υποστήριξε πως «δεν μπορώ να αναφέρω αν τα νομοσχέδια που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση είναι αρκετά και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις. Οι Θεσμοί είναι εκείνοι που θα κρίνουν αν τα νομοσχέδια χρειάζονται τροποποιήσεις».

Κι ενώ η συνέχεια των συζητήσεων μεταφέρεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο περιθώριο της εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον, ο Ντάισελμπλουμ «ρίχνει» τις προσδοκίες για λήψη σημαντικών αποφάσεων, ειδικά για το θέμα του χρέους, τονίζοντας ότι βασική προϋπόθεση για να υπάρξει ελάφρυνση, είναι η Ελλάδα να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 18:37 - 14 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.