ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Ευαγγελισμό ο Στρατούλης

22:17 - 21 Απρ 2016 | Πολιτική
Στον Ευαγγελισμό ο Στρατούλης
Πολυπληθές κλιμάκιο στελεχών της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, και Σωτήρη Μάρταλη, μέλος του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία και συγκεντρώσεις στο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

Τα στελέχη της ΛΑΕ συνομίλησαν με εκατοντάδες εργαζόμενους και ασθενείς του νοσοκομείου, τους εξήγησαν ότι, το νέο πακέτο μνημονιακών μέτρων σε βάρος των συντάξεων, των λαϊκών εισοδημάτων, των εργασιακών σχέσεων, της πρώτης κατοικίας και της δημόσιας περιουσίας, οδηγεί  σε μαζική φτωχοποίηση, ανεργία και μετανάστευση, θίγει βάναυσα την πλειοψηφία του λαού και γι΄ αυτό θα πρέπει να κατέβουν μαζικά και μαχητικά στους δρόμους των αγώνων. Γιατί  μόνο μια παλλαϊκή εξέγερση μπορεί να το αποτρέψει.

Επίσης, ανέφεραν ότι οι μνημονιακές πολιτικές διαλύουν τη Δημόσια Υγεία και ότι η ΛΑΕ αγωνίζεται για ένα δημόσιο και καθολικό σύστημα Υγείας, που θα βασίζεται στην πρόληψη, την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, το ανθρώπινο δυναμικό και την επαρκή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε όλους όσους ζουν και εργάζονται στη χώρα, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους και, κυρίως, στους πιο πολύ πληττόμενους από τα μνημόνια της λιτότητας.

Οι εργαζόμενοι στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ εξέφρασαν την οργή και αγανάκτησή τους για τα προωθούμενα, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους δανειστές, κατεδαφιστικά μέτρα, καθώς και τη διαθεσιμότητά τους να συμμετέχουν στους παλλαϊκούς αγώνες για να μην περάσουν.  

Τελευταία τροποποίηση στις 20:19 - 21 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.