ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο «όχι» Κοντονή στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

08:39 - 09 Μαϊ 2016 | Πολιτική
Νέο «όχι» Κοντονή στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος
Μιλώντας στην αθλητική εφημερίδα «Sport Day» ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε πως με δική του απόφαση δεν πρόκειται να διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου του πρωταθλήματος στις 15 Μαΐου.

«Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

 

Κανείς βέβαια δεν είναι σε θέση να απαντήσει για το πότε ακριβώς πρόκειται να διεξαχθεί ο τελικός μιας και οι εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 30 Μαΐου οπότε και οι διεθνείς θα πρέπει να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

 

Από πλευράς υφυπουργείου θεωρούν την αναφορά διεξαγωγής του τελικού «με τους ίδιους όρους» ως απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει η ΚΕΔ ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου την ομάδα που τον συνοδεύει στα διεθνή παιχνίδια που διευθύνει, παρότι τέτοια δέσμευση έχει ληφθεί ενώπιον και της FIFA.

 

Η πλευρά της ομοσπονδίας επιδιώκει να προκαλέσει μετωπική σύγκρουση του υφυπουργείου Αθλητισμού με την παγκόσμια ομοσπονδία λόγω κυβερνητικών παρεμβάσεων στα του ποδοσφαίρου, λίγο πριν οδηγηθεί στην εναρμόνιση του καταστατικού της στον κώδικα δεοντολογίας, που αναμένεται να ωθήσει στην αποπομπή επτά στελεχών της που διώκονται ποινικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.