ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς: Η διαπραγμάτευση ζημίωσε τη χώρα;-Πάει για οκταετία η Αριστερά

13:40 - 22 Μαϊ 2016 | Πολιτική
Παππάς: Η διαπραγμάτευση ζημίωσε τη χώρα;-Πάει για οκταετία η Αριστερά
Η προκήρυξη για τις άδειες δημοσιεύτηκε και το καλοκαίρι θα έχουμε δημοπρασία, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας. Ο διαγωνισμός διασφαλίζει τη διαφάνεια, την οικονομική βιωσιμότητα των σχημάτων αλλά και τη μεγιστοποίηση του οφέλους για το Δημόσιο.

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή, είπε και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να συμβάλει ώστε να υπάρξει νόμιμη σύνθεση στο ΕΣΡ.

Έκανε λόγο για απύθμενο θράσος της αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι οι Έλληνες ξέρουν για τι είχε δεσμευτεί η χώρα στην πέμπτη αξιολόγηση.

Η γραμμή του success story και της αριστερής παρένθεσης αποτυπώνεται στα όσα λέει ο κος Σαμαράς που πήρε 10 δισ. ευρώ μέτρα και δεν έπιασε το στόχο του πλεονάσματος, είπε ο κ. Παππάς.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κληρονόμησε τις εκλογικές ήττες και την ακροδεξιά. Εμείς κληρονομήσαμε τις δεσμεύσεις της 5ης αξιολόγησης και τα ξηλώνουμε, κληρονομήσαμε τις θέσεις της ΝΔ για το χρέος και τώρα προχωρούμε σε ρύθμιση.

Η διαπραγμάτευσή μας ζημίωσε τη χώρα; αναρωτήθηκε. Η παρένθεση που ονειρεύεται η αντιπολίτευση πάει για παρένθεση οκταετίας, κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:03 - 22 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.