ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολυνομοσχέδιο-Κουτσούμπας: Η Eurovision, ο TAP και τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ

14:24 - 22 Μαϊ 2016 | Πολιτική
Πολυνομοσχέδιο-Κουτσούμπας: Η Eurovision, ο TAP και τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ
Με τη φράση «είστε άπαιχτοι, υποκριτές, ψεύτες, θεομπαίχτες» ξεκίνησε την ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουσούμπας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. Έκανε αναφορά και στην Eurovision. Συνέδεσε την Eurovision με τα εγκαίνια του ΤΑΡ και τους ανταγωνισμούς για τους αγωγούς ενέργειας λέγοντας ότι «μέρος αυτού του ανταγωνισμού είδαμε στην φετινή ξεφτίλα της Eurovision».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «υπηρετεί την καπιταλιστική ανάπτυξη των κερδών των λίγων» και επεσήμανε: «περίσσεψαν οι πανηγυρισμοί για το κλείσιμο της αξιολόγησης και τη ρύθμιση για το χρέος. Μαζί περίσσεψαν οι υποκρισίες, καθώς θεωρείτε ως θετική είδηση ότι κλείνει η αξιολόγηση με ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο σκούπα. Όμως είναι και το θράσος σας απύθμενο, αφού φέρνετε τον αυτόματο κόφτη των δαπανών».

«Ποιον κοροϊδεύετε όταν υποστηρίζετε ότι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα;», ρώτησε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε «ακόμη πιο θρασύ» το επιχείρημα ότι ο κόφτης δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει «πακέτα στήριξης για τα πολιτικά αφεντικά σας, τους ομίλους, τις κατασκευαστικές, τις εταιρείες επικοινωνίας», ενώ επεσήμανε ότι «οι εργαζόμενοι έχουν υποχρέωση να φιλτράρουν κάθε πληροφορία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.