ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κατρούγκαλος «αδειάζει» τον Φίλη:«Αλίμονο να μην επιτρέπονται οι διαδηλώσεις»

13:32 - 09 Ιουν 2016 | Πολιτική
Ο Κατρούγκαλος «αδειάζει» τον Φίλη:«Αλίμονο να μην επιτρέπονται οι διαδηλώσεις»
«Αλίμονο πρέπει να επιτρέπονται οι διαδηλώσεις και κάθε εκδήλωση στο πλαίσιο της δημοκρατικής τάξης» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος», κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του Νίκου Φίλη ο οποίος χαρακτήρισε στα όρια της συνταγματικής ανοχής το κίνημα παραιτηθείτε που διοργανώνει αντικυβερνητική διαδήλωση στις 15 Ιουνίου.

Ο κ. Κατρούγκαλος είπε πάντως: «είναι παράδοξο να βλέπεις κάποιους που έχουν πρόβλημα με την λέξη λαός να υποστηρίζουν αυτές τις εκδηλώσεις και να οικτίρουν τους αγανακτισμένους του Συντάγματος» και πρόσθεσε ότι ο κ. Φίλης έχει στοχοποιήθει.

Ο κ. Κατρούγκαλος τάχθηκε υπέρ των δημοψηφισμάτων για μια σειρά πολιτικών ζητημάτων εθνικού χαρακτήρα τονίζοντας ότι είναι ακριβές ότι για την συνταγματική αναθεώρηση δεν χωρά δημοψήφισμα και πρόσθεσε ότι "το δημοψήφισμα όπως και οι δημοσκοπήσεις εξαρτώνται από το ερώτημα που πρέπει να είναι σαφές σημειώνοντας πως πολλά είναι τα θέματα που πρέπει να τεθούν όπως το απαράδεκτο άρθρο 86 περί ασυλίας των υπουργών".

Τόνισε ότι για τον συνδικαλιστικό νόμο η Κυβέρνηση δεν θα δεχθεί καμία δυσχέρεια στην προκήρυξη απεργίας σημειώνοντας ότι είναι ανοικτός ο διάλογος για το θέμα των κινητοποιήσεων στα πρωτοβάθμια σωματεία αλλά όχι στα δευτεροβάθμια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.