ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργή Μαξίμου για τις καθυστερήσεις στην υπόθεση της Siemens

18:08 - 12 Ιουλ 2016 | Πολιτική
Οργή Μαξίμου για τις καθυστερήσεις στην υπόθεση της Siemens
Δυσφορία εκφράζει το Μαξίμου για την επ' αόριστoν αναβολή της δίκης της Siemens. Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την εξέλιξη εκδήλωσαν την ανησυχία για το ενδεχόμενο η υπόθεση να οδηγηθεί στην παραγραφή.

Οι ίδιες πηγές δηλώνουν ότι οι υπεύθυνοι για την αναβολή θα εντοπιστούν και θα τους αποδοθούν ευθύνες, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και προς την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού κάνουν λόγο και για ευθύνες πολιτικών προσώπων του παλιού κατεστημένου.

 

Ειδικότερα, αναφέρουν ότι "από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο, οι συνεχείς «παραλείψεις» έχουν επιτρέψει την διαφυγή βασικών κατηγορούμενων και μαρτύρων στο εξωτερικό και καθυστερούν συνεχώς την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες γι αυτό, τόσο σε πολιτικά πρόσωπα του παλιού πολιτικού κατεστημένου, όσο και σε ανώτατους λειτουργούς της δικαιοσύνης. Οι υπεύθυνοι θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν για αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Για την κυβέρνηση αυτό είναι ηθική δέσμευση, απέναντι σε έναν λαό, που τόσα χρόνια υποφέρει και πληρώνει τα σπασμένα της διαπλοκής".

Τελευταία τροποποίηση στις 17:20 - 12 Ιουλ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.