ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουρουμπλής:Απλή αναλογική για τις επόμενες γενιές, όχι τις επόμενες εκλογές

21:10 - 21 Ιουλ 2016 | Πολιτική
Την απλή αναλογική και τη σημασία της υπερασπίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη συζήτηση στη Βουλή. Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως «η απλή αναλογική αφορά τις επόμενες γενιές, όχι τις επόμενες εκλογές».

Ιδιαίτερα αναφορά έκανε ο κ. Κουρουμπλής στις κρίσιμες στιγμές όσον αφορά στα εθνικά θέματα και κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην διαταράξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και των «αρμόδιων Σωμάτων» να χειριστούν τα εθνικά ζητήματα.

Αναφερόμενος κυρίως στις εξελίξεις στην Τουρκία είπε «Η συζήτηση γίνεται σε δύσκολη συγκυρία για την ευρύτερη περιοχή. Η Ελλάδα ζώντας τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνική κρίσης, του προσφυγικού ζει τώρα και γεγονότα που αποσταθεροποιούν την ευρύτερη περιοχή».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «στον ιερό αυτό χώρο του Κοινοβουλίου θεωρώ ότι είμαστε ώριμοι να βρούμε κοινούς τόπους γιατί το πατριωτικό καθήκον μας, αυτό επιτάσσει. Η κυβέρνηση με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα χειρίζεται τα εθνικά ζητήματα και όλοι γνωρίζουν ότι στην Ευρώπη και διεθνώς η Ελλάδα είναι χώρα που εξασφαλίζει σταθερότητα στην περιοχή. Αλλά και στο εσωτερικό μέτωπο οι προσπάθειες της κυβέρνησης και των αρμόδιων Σωμάτων εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας στην πατρίδα».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.