ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουρλέτης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πέμπτη τηλεοπτική άδεια

10:04 - 21 Αυγ 2016 | Πολιτική
H δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας με ποιοτικά χαρακτηριστικά, παράλληλα με την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων είναι ο στόχος της κυβέρνησης σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη.

«Από τη στιγμή που υπερβαίνουμε τους στόχους σε σχέση με το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος έχουμε τη δυνατότητα αυτό που είναι παραπάνω να το διαθέσουμε και προς την ανάπτυξη και για κοινωνικούς σκοπούς», δήλωσε σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Σκουρλέτης, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι «δεν θα χρειαστεί σε καμία περίπτωση η ενεργοποίηση του δημοσιονομικού κόφτη».

 

Αναφορικά με το τηλεοπτικό τοπίο υπογραμμίζει ότι για πρώτη φορά μπαίνουν σαφείς κανόνες και κριτήρια που θα οδηγήσουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου, στο οποίο θα λειτουργούν υγιείς εταιρίες. Μάλιστα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο -σε μια δεύτερη φάση- να παραχωρηθεί άλλη μία τηλεοπτική άδεια, εφόσον προκύψει μια πραγματική ανάγκη στην ενημέρωση, ενώ θεωρεί ότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα της .

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.