ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύγκρουση ΝΔ - Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

17:40 - 08 Σεπ 2016 | Πολιτική
Σύγκρουση ΝΔ - Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες
Σκληρή απάντηση στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, εξέδωσε η ΝΔ καλώντας τον «να ξεπεζέψει από το καλάμι της αυταρέσκειας και της αλαζονείας».

Σε δήλωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει, πως «καλό θα ήταν ο κ. Παππάς να ξεπεζέψει από το καλάμι της αυταρέσκειας και της αλαζονείας. Ας μην ανησυχεί. Ο ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία θα απαλλάξουν σύντομα τη χώρα από το νόμο - έκτρωμα που κατασκεύασε».

 

Είχε προηγηθεί δήλωση του Νίκου Παππά, ο οποίος με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Δένδια είχε κατηγορήσει τη ΝΔ πως θέλει να επιστρέψει τα λεφτά των αδειών στους καναλάρχες, σημειώνοντας πως "βγάζει σπυριά όταν πληρώνουν οι ισχυροί".

 

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Νίκος Δένδιας, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτή είναι η Ν.Δ. Αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί.

Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον –εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.