ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΗΜΑΡ: Ακόμη και ο Πινόκιο θα ζήλευε τον πρωθυπουργό

17:56 - 11 Σεπ 2016 | Πολιτική
Μέχρι και τον... Πινόκιο ξεπέρασε με τα όσα υποστήριξε στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ, αναφορικά με τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ αναφέρει:

 

"Ακόμη και ο Πινόκιο θα ζήλευε, με τις σημερινές επιδόσεις του Πρωθυπουργού. Εκτός και εάν πραγματικά πιστεύει ότι μόνο το 10% των συνταξιούχων πλήττονται από το τσουνάμι των περικοπών στο ασφαλιστικό.

 

Σε κάθε περίπτωση  δεν αποτελεί τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα να κρύβονται πίσω από τη δικαιοσύνη (στην υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ) για να μην αποδώσουν πολιτικές ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους της μακροχρόνιας κρίσης ή η χρήση του κοινωνικού αυτοματισμού και ενός αδιανόητου κυνισμού για την ιδιωτική τηλεόραση ως μέσου διαφυγής από τις ευθύνες της κυβέρνησης για την επικείμενη απώλεια της εργασίας χιλιάδων  εργαζόμενων.

 

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, ας μην προτρέχει και ας μην ανησυχεί για τις εξελίξεις στον χώρο μας.

 

Ισχυρή αυτόνομη κεντροαριστερά χωρίς αυταπάτες και λαϊκισμό αλλά με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό θα υπάρξει, με ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική οριοθέτηση τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ, διεκδικώντας την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών για να μην καθιερωθούν οι συνθήκες ενός αναπαλαιωμένου δικομματισμού, τον οποίο όψιμα υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας ξεχνώντας τις πάγιες θέσεις της αριστεράς".

Τελευταία τροποποίηση στις 18:14 - 11 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.