ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκληρή κριτική από τη Φώφη για όσα είπαν Τσίπρας και Μητσοτάκης

17:33 - 18 Σεπ 2016 | Πολιτική
Κριτική τόσο προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όσο και προς τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Σχολιάζοντας τα όσα είπαν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΕΘ, αντίστοιχα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε:

 

"Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε το γνωστό υποκριτικό εαυτό του. «Έκλαιγε» δήθεν για τους φτωχούς, που ο ίδιος οδηγεί σε πλήρη φτωχοποίηση και αδιέξοδο. Παρίστανε τον διώκτη της διαπλοκής αυτός που την κρύβει στον κόρφο του. Έκρυψε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε τις προάλλες στη ΔΕΘ. Μίλησε για Δημοκρατία, ενώ επιχειρεί καθημερινά να στήσει καθεστώς, με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, στους θεσμούς, στα ΜΜΕ, στις Τράπεζες. 

 

Ο κ Μητσοτάκης έσπευσε να αλλάξει ρόλους με τον κ. Τσίπρα στις υποσχέσεις. Δεν έκρυψε βέβαια τη δίκη του πολιτική ατζέντα. Πολιτική της Δεξιάς, συντηρητική, στηριγμένη μόνο στην αγορά. Ξέχασε παντελώς  την κοινωνία. Έλλειψε το ενδιαφέρον για τον κόσμο της εργασίας, τον συνταξιούχο, τον αγρότη, τα ελληνικά νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους. Δεν μας εκπλήσσει, αυτή είναι η ελληνική Δεξιά.

 

Μόνο με  αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,  μπορεί να συγκροτηθεί η ισχυρή  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κράτους-αγοράς-κοινωνίας που χρειάζεται η χώρα για να ξεκολλήσει από το τέλμα της ύφεσης και να βγει από την κρίση.

 

Γι' αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας".

Τελευταία τροποποίηση στις 17:28 - 18 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.