ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Δεν έχει γεννηθεί μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα!

19:01 - 01 Οκτ 2016 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Δεν έχει γεννηθεί μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα!
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε τον «μεγαλύτερο ψεύτη που έχει γεννηθεί».

«Μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί, και πολύ επιεικής είμαι», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να φύγει από την θέση του κι ότι έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη των επενδυτών, αφού – όπως υποστήριξε – τους εξαπάτησε για να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με την υπόσχεση για γρήγορη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

«Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχει γεννήσει ο τόπος… Μεγαλύτερος ψεύτης απ’ τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τόνισε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Παιδεία ώστε να διχάσει τους Έλληνες αλλά και ότι συμπεριφέρεται με υποκρισία, καθώς ενώ ο ίδιος στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο ενώ κατηγορεί τη ΝΔ για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Επίσης, κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι στην πραγματικότητα δεν διαπραγματεύτηκε σοβαρά με τους δανειστές για να προστατεύσει τα συμφέροντα των δανειοληπτών που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.