ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Χέρι" Τσίπρα σε Τόσκα για τα δακρυγόνα σε συνταξιούχους

15:25 - 03 Οκτ 2016 | Πολιτική
"Χέρι" Τσίπρα σε Τόσκα για τα δακρυγόνα σε συνταξιούχους
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, την ενόχλησή του για το γεγονός ότι έγινε ρίψη δακρυγόνων κατά τη διάρκεια της πορείας συνταξιούχων, σήμερα το πρωί στο Κέντρο της Αθήναςί.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε μάλιστα από τον κ. Τόσκα να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

 

Υπενθυμίζεται, ότι με ανακοίνωσή του, προ ολίγου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέλαβε «την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού», σημειώνοντας, επίσης, ότι «μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».

 

Έρευνα για τη ρίψη δακρυγόνων στους συνταξιούχους ζήτησε ο Τόσκας

Έρευνα για το περιστατικό με την χρήση χημικών από τα ΜΑΤ εναντίον των συνταξιούχων, στο κέντρο της Αθήνας, ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναμένεται η σχετική διαταγή από την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

 

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου, ο κ. Τόσκας ζήτησε να διεξαχθεί με ταχύτατες διαδικασίες ή έρευνα, η οποία πραγματοποιείται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά περιστατικά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκαν τα γεγονότα, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου και αν υπάρχουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:50 - 03 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.