ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μητσοτάκης προβάρει «πρωθυπουργικό κοστούμι» με ανάπτυξη και μείωση φόρων

09:20 - 05 Οκτ 2016 | Πολιτική
Ο Μητσοτάκης προβάρει «πρωθυπουργικό κοστούμι» με ανάπτυξη και μείωση φόρων
Στη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε μερικά από τα όπλα που θα χρησιμοποιήσει το επόμενο διάστημα για να πετύχει την πλήρη αποδόμηση της κυβέρνησης Τσίπρα, με στόχο να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, ζητώντας για ακόμη μία φορά επίμονα εκλογές, επιχείρησε να προβάρει το… πρωθυπουργικό κοστούμι, σημειώνοντας πως με δεδομένη την απογοήτευση του κόσμου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία καταγράφεται και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι πολιτικές που πρεσβεύει, κεντρίζουν «αναπόφευκτα» το ενδιαφέρον των πολιτών.

 

«Αναπόφευκτα μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης τα μάτια είναι στραμμένα πάνω μας» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνέχισε στη γραμμή που χάραξε από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

 

«Λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες» είναι το κεντρικό σύνθημα στο οποίο επιμένει η ΝΔ, με τον Πρόεδρό της να κάνει λόγο για ένα πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής «αναλυτικό και μετρημένο».  Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι «οδηγεί σε 4% ανάπτυξη από το 2018 και μετά».

 

«Αν μπορούσαμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο οι πολίτες θα έβλεπαν σύντομα διαφορά. Θα έβλεπαν το κάθε φέτος και καλύτερα» πρόσθεσε ακόμα, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με όσα είχε πει στη ΔΕΘ και παρουσιάζοντας ο ίδιος τον εαυτό του ως τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας. 

 

Εκτός της οικονομίας, ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ θα παραμείνουν σίγουρα το επόμενο διάστημα τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

 

Πάνω στις τηλεοπτικές άδειες, άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης θα χτίσει και την επιχειρηματολογία του, ενόψει της «μονομαχίας» που θα έχει στη Βουλή για τη διαπλοκή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:30 - 05 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.