ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

10:17 - 06 Οκτ 2016 | Πολιτική
Καμμένος: Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου
Με αφορμή τον πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες και ιδιαίτερα για τις σχέσεις της με τον επιχειρηματία, Χρήστο Καλογρίτσα, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο υπουργός Άμυνας αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 Fm» ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

 

Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακόμα, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης- Εκκλησίας και υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

 

Σε σχέση με το μάθημα των θρησκευτικών είπε πως οι δύο πλέυρες σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

 

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:41 - 06 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.