ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς και Βορίδης συνέχισαν τη «μονομαχία» και εκτός Βουλής

18:52 - 07 Οκτ 2016 | Πολιτική
Παππάς και Βορίδης συνέχισαν τη «μονομαχία» και εκτός Βουλής
Νίκος Παππάς και Μάκης Βορίδης έδωσαν συνέχεια στην αντιπαράθεση που είχαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ανταλλάσοντας σκληρές εκφράσεις ο ένας για τον άλλον, με αφορμή φυσικά την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κατέθεσε την Παρασκευή στην Επιτροπή Θεσμών και οι "διαξιφισμοί" του με τον Μάκη Βορίδη, αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ασφαλώς και κέντρισαν το ενδιαφέρον.

 

Οι διάλογοι Παππά - Βορίδη συζητήθηκαν πολύ και φυσικά παίχτηκαν ξανά και ξανά στα κανάλια. Ωστόσο, ο υπουργός Επικρατείας και ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισαν την κόντρα τους και εκτός Βουλής.

 

Ο Μάκης Βορίδης μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του κ. Παππά, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει (σε περίπτωση που αναλάβει φυσικά την εξουσία η ΝΔ) προανακριτική επιτροπή για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

 

Όπως ήταν φυσικό ο Νίκος Παππάς... επέστρεψε λέγοντας πως "η δήλωση Βορίδη αποδεικνύει ότι η ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.