ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Μητσοτάκης: Σειρά διαλέξεων και επαφών με επενδυτές στις ΗΠΑ

08:24 - 13 Οκτ 2016 | Πολιτική
Κ. Μητσοτάκης: Σειρά διαλέξεων και επαφών με επενδυτές στις ΗΠΑ
Την ευκαιρία να συζητήσει δια ζώσης με μεγάλους επενδυτικούς οίκους τις προθέσεις τους όσον αφορά στην Ελλάδα θα έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα είναι σήμερα κεντρικός ομιλητής σε διεθνές συνέδριο στις ΗΠΑ, με τίτλο «Greece’s Turn? Litmus test for Europe».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε προγραμματισμένες κατ’ ιδίαν συναντήσεις θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με επενδυτές και να διευρύνει τον κύκλο παρεμβάσεων και γνωριμιών του σε διεθνές επίπεδο, καθώς και να αναπτύξει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

 

Το καθιερωμένο διεθνές συνέδριο συνδιοργανώνεται στο πανεπιστήμιο Tufts από τη Σχολή Νομικών Σπουδών και Διπλωματίας Φλέτσερ και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, ενώ νωρίτερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα εκφωνήσει ομιλία στο πανεπιστήμιο Χάρβαντ σε διάλεξη με θέμα «Το Μέλλον της Δημοκρατίας».

 

Τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής. Εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, ομιλητές θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Τσαρλς Νταλάρα και ο Τζον Λίπσκι, παλαιό υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ.

 

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα: «Ευρωπαϊκοί Ορίζοντες» στο πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς στη Βαλτιμόρη.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:48 - 13 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.