ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς: Χρέος μας να οικοδομήσουμε το μεγάλο κόμμα της Αριστεράς

11:41 - 14 Οκτ 2016 | Πολιτική
Παππάς: Χρέος μας να οικοδομήσουμε το μεγάλο κόμμα της Αριστεράς
"Κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο βήμα αυτογνωσίας, ξανακοιτάμε με ψυχραιμία και από ικανή απόσταση όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια, το πώς ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς έγινε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, για να ξελασπώσει το λαό και την πατρίδα", σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας, Nίκος Ππαπάς θέλοντας να περιγράψει το δεύτερο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε την Πέμπτη με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο ρ/φ «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως "θα πρέπει να εξαχθούν τα κρίσιμα συμπεράσματα, κάτι πολύ κρίσιμο για το σύνολο του κόμματος και της κυβέρνησης".

«Έχουμε χρέος να οικοδομήσουμε και το μεγάλο κόμμα της Αριστεράς, την καρδιά της δημοκρατικής παράταξης που θα εγγυηθεί την μακροχρόνια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας, που θα κλείσει τις πληγές της ελληνικής οικονομίας από τα μνημόνια και την ύφεση». Αυτά συνθέτουν την απάντηση στο στρατηγικό ερώτημα για το «τι κόμμα θέλουμε», είπε ο υπουργός.

 

Από Δευτέρα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας

Ο κ. Παππάς δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί πιθανού ανασχηματισμού, λέγοντας ότι «δεν είναι η στιγμή για να το κάνουμε, το ζήτημα είναι από την επόμενη Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα υψηλά, ιστορικά μας καθήκοντα.

Ολα τα στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης το αντιλαμβάνονται και όλοι υπηρετούμε αυτό το στόχο και σκοπό, που υπερβαίνει την προσωπική πορεία και τις προσωπικές επιλογές του καθενός».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.