ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βολές Δούρου εναντίον της ομάδων των 53+

18:59 - 15 Οκτ 2016 | Πολιτική
Βολές Δούρου εναντίον της ομάδων των 53+
Βολές εναντίον της ομάδων των 53+ εξαπέλυσε στη διάρκεια της ομιλίας της στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

"Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ακούγονται ερινύες και ψευτοδιλήμματα από τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%", δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Δούρου για να προσθέσει:

 

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υπεκφύγουμε με νέα ψευτοδιλήμματα, φτιάχνουμε μια νέα Αριστερά, μακριά από διαπιστώσεις, μακριά από εύκολες λύσεις, μακριά από ιδεολογικές καθαρότητες, λερώνουμε τα χέρια, κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος". 

 

Ανφερόμενη δε στο κλίμα των ομιλιών του συνεδρίου, η περιφερειάρχης Αττικής, ανέφερε: 

 

"Επειδή ακριβώς δεν είναι η ελπίδα πια, είναι οι ζωές των ανασφάλιστων, είναι οι ζωές των μεταναστών που είναι πάνω μας, δεν έχουμε το περιθώριο να βάζουμε ψευτοδιλήμματα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ακούγονται ερινύες και ψευτοδιλήμματα από τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Κανείς δεν αναρωτήθηκε: Με το κόμμα τι θα κάνουμε; Θα κάνουμε επιτροπή δεοντολογίας; Θα δίνουν, επιτέλους, τα λεφτά τους οι βουλευτές; Θα είναι έτοιμοι οι υπουργοί να παραιτηθούν γιατί θα χρειαστεί να πάνε σε άλλο μετερίζι;".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.