ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Ανανέωση ευθύνης για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό

21:22 - 16 Οκτ 2016 | Πολιτική
Τσίπρας: Ανανέωση ευθύνης για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό
Ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του στο Twitter αναφορικά με την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως "η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, είναι ανανέωση ευθύνης για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, πιο συλλογικό, πιο αποτελεσματικό".

Ο Αλέξης Τσίπρας επανεξελέγη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό άνω του 90% και ασφαλώς επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στα όργανα του κόμματος. Στη διάρκεια του Συνεδρίου ακούστηκαν βέβαια και φωνές αμφισβήτησης, οι οποίες, ωστόσο, δεν ήταν αρκετές για να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στο προφίλ του Πρωθυπουργού. Στις ομιλίες του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι τέλους το σχεδιασμό της. Να ολοκληρώσει άμεσα τη β` αξιολόγηση και να επιμείνει στη διεκδίκηση ελάφρυνσης του χρέους. Παράλληλα, απέρριψε τα σενάρια πρόωρων εκλογών και υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της το 2019. Τα μηνύματα του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter είναι τα εξής:

Επόμενο βήμα για τον Πρωθυπουργό αποτελεί ασφαλώς ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, που θα πρέπει να αναμένεται ακόμη και εντός της εβδομάδας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.