ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Κυριακή εκλέγει νέο γραμματέα η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

16:52 - 20 Οκτ 2016 | Πολιτική
Την Κυριακή εκλέγει νέο γραμματέα η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Την ερχόμενη Κυριακή θα συνεδριάσει τελικά η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που προέκυψε από το πρόσφατο Συνέδριο, με σκοπό να εκλέξει νέο γραμματέα και νέα Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο η συνεδρίαση να γίνει το Σαββατοκύριακο 29 - 30 Οκτωβρίου, αλλά τελικά προκρίθηκε η συνεδρίαση να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

 

Ένα από τα βασικά ζητούμενα της συνεδρίασης είναι η ανάδειξη του νέου γραμματέα του κόμματος, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι το... φαβορί για την κούρσα.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες θα ήθελε ένα κορυφαίο στέλεχος και τα ονόματα των Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Φίλη έχουν παίξει δυνατά, ωστόσο, οι ίδιοι δεν δείχνουν να επιθυμούν ιδιαίτερα να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο, στην παρούσα φάση.

 

Έτσι, δεν μπορεί να αποκλειστεί η παραμονή του νυν γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν την επίσπευση των διαδικασιών, με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Εφόσον, λοιπόν τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίσουν τελικά αυτή την Κυριακή, τότε είναι πιθανό να έχουμε από βδομάδα το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:05 - 20 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.