ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνοιγμα Μητσοτάκη στη νεολαία, από το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

11:38 - 21 Οκτ 2016 | Πολιτική
Άνοιγμα Μητσοτάκη στη νεολαία, από το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ
Μηνύματα ανανέωσης της ΝΔ και προσέγγισης με τη νεολαία θα επιχειρήσει να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα βγάλει το απόγευμα της Παρασκευής στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η ΝΔ έχει πρόβλημα "ανοίγματος" στη νεολαία και οι πρόσφατες... περιπέτειες της ΟΝΝΕΔ έκαναν ακόμη πιο δύσκολο το εγχείρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη να διεισδύσει σε ένα χώρο που όλο το προηγούμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας είχε πολύ μεγαλύτερη επιρροή.

 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ασκήσει από το βήμα της ΟΝΝΕΔ σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και να υπογραμμίσει τους λόγους για τους οποίους η νεολαία δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται.


Από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνουν χαρακτηριστικά πως ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει στις σημειώσεις του τον χαρακτηρισμό«εχθρός της νέας γενιάς» για τον Αλέξη Τσίπρα.

.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης θα απευθύνει και ενός άλλου τύπου πρόσκληση προς τους νέους, αυτή της εμπλοκής τους στη ΝΔ και μάλιστα δίνοντάς τους πολύ ενεργό ρόλο.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να ανοίξει το κόμμα και να υποσχεθεί σε νέους ακόμη και συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών.

 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα καλέσει τους νέους να εγγραφούν στο μητρώο στελεχών του κόμματος, αφήνοντας έτσι ορθάνοικτη την πόρτα συμμετοχής τους και στα ψηφοδέλτια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.