ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρίτσας: Δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάολο για την εξουσία

15:03 - 26 Οκτ 2016 | Πολιτική
Δρίτσας: Δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάολο για την εξουσία
"Δεν είμαστε εδώ για να πουλάμε την ψυχή μας στο διάολο για την εξουσία και ένα 4ο Μνημόνιο", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, σχετικά με τους στόχους της κυβέρνησης και την αποφασιστικότητά της να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον κ. Δρίτσα «είναι αδιανόητο να μην πετύχει το τρίτο πρόγραμμα» εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί, αρκεί οι εταίροι να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

 

Όσον αφορά τις διαφορετικές θέσεις που διατύπωσε για τις ιδιωτικοποιήσεις ο υπουργός Ναυτιλίας είπε «το να υπάρχει τριβή με τους χειρισμούς είναι μια κυβερνητική υποχρέωση» προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας υπουργος ου να λέει τη δική του ιδαίτερη άποψη αλλά όλα όσα λέγονται είναι κυβερνητικές θέσεις».

 

«Οι ιδιωτικοποίησεις δεν ήταν ποτέ στη προγραμματικη φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρίτσας, σύμφωνα με τον οποίο «δεν υπάρχουν τάσεις νεοφιλεύθερες στο κόμμα αν και δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα με πολλά νεοφιλελεύθερα θέματα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.