ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με βεβαίωση λειτουργίας στα κανάλια απαντά η κυβέρνηση

00:44 - 26 Οκτ 2016 | Πολιτική
Με βεβαίωση λειτουργίας στα κανάλια απαντά η κυβέρνηση
Με νέα νομοθετική πρωτοβουλία για τις τηλεοπτικές άδειες ετοιμάζεται να απαντήσει σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση, στην απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε ως ανισυνταγματικό το νόμο Παππά.

Όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη εκφράζοντας την επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης στην απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, η κυβέρνηση φέρνει τη Δευτέρα σχέδιο νόμου για την έκδοση βεβαιώσεων λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών, μέχρις ότου χορηγηθούν οι πρώτες νόμιμες τηλεοπτικές άδειες, με βάση το νόμο 4339/2015 (νόμος Παππά).

Κατά πληροφορίες, οι βεβαιώσεις λειτουργίας αφορούν σε παλιούς και νέους καναλάρχες που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου 4339 με ετήσιο κόστος λειτουργίας επτά εκατ. ευρώ.

 

Με τη νομοθετική πρωτοβουλία που προανήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στη δήλωση της και μέχρι να υπάρξει αδειοδότηση από το ΕΣΡ, όποιος θέλει να εκπέμπει θα πρέπει να πάρει βεβαίωση προσωρινής άδειας, ανέφεραν πηγές της κυβέρνησης.

 

Οι ίδιες πηγές συμπλήρωσαν ότι, για να πάρει κάποιος την προσωρινή άδεια, θα πρέπει να πληρώσει και να τηρήσει τις νόμιμες προϋποθέσεις για απασχόληση, υποδομές και πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:51 - 27 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.