ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρχισαν τα τηλέφωνα στους νέους υπουργούς

20:25 - 04 Νοε 2016 | Πολιτική
Άρχισαν τα τηλέφωνα στους νέους υπουργούς
Έτοιμη φαίνεται πως είναι η λίστα με τα ονόματα των νέων υπουργών, καθώς και ότι έχουν ήδη αρχίσει τα τηλέφωνα προς αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας, Μεταφορών και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ η Ολγα Γεροβασίλη αυτό του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

 

Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Πάνος Σκουρλέτης και το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής ο Νίκος Παππάς.

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης πιθανότατα παραμένει ο Νίκος Παρασκευόπουλος ή αναλαμβάνει ο Μιχάλης Καλογήρου (έως τώρα γραμματέας της κυβέρνησης).

 

Το υπουργείο Ενέργειας αναλαμβάνει ο Γ. Τσίπρας, ενώ για το υπουργείο Πολιτισμού ακούγεται το όνομα του Γιώργου Κιμούλη.

 

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Γιάννης Μουζάλας, με αναπληρωτή τον Νίκο Ξυδάκη.

 

Το υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει ο Κώστας Γαβρόγλου.

 

Υπουργός Επικρατείας, κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ υπουργοί Επικρατείας οι κκ Βερναρδάκης και Φλαμπουράρης.

 

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένει ο Βαγγέλης Αποστόλου και στο Ανάπτυξης παραμένει ο Γιώργος Σταθάκης.

Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Νίκος Τόσκας και υπουργός Τουρισμού η Έλενα Κουντουρά.

 

Για το υπουργείο Εργασίας ακούγεται το όνομα του Νίκου Φίλη.

 

Όπως ήταν ήδη γνωστό, στις θέσεις τους φαίνεται πως θα παραμείνουν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής, Παύλος Πολάκης, Άμυνας Πάνος Καμμένος, Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής Γιώργος Χουλιαράκης, καθώς και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραμένει ο Γιάννης Δραγασάκης.

 

Η έκπληξη είναι ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος εθεωρείτο ότι θα μείνει εκτός υπουργικού συμβουλίου, αλλά τώρα φαίνεται πως θα μετακινηθεί στο υπουργείο Εσωτερικών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.