ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπίρτζης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

12:53 - 07 Νοε 2016 | Πολιτική
Σπίρτζης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας
Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Σε δηλώσεις που έκανε στον Real FM, ο κ. Σπίρτζης απέρριψε τα περί «ανασχηματισμού Βρυξελλών», λέγοντας πως ο ανασχηματισμός που έγινε έχει άλλο προσανατολισμό, και αυτός «έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχουμε».

 

Ερωτηθείς αν ο ανασχηματισμός έχει «άρωμα» εκλογών, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε πως «δεν θα πάμε σε εκλογές γιατί έχουμε ταχθεί στον στόχο να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και πρέπει να βρούμε την τελική λύση και για το χρέος».

 

Σε ερώτημα για την ατζέντα του επόμενου διαστήματος στο υπουργείο του, ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των δημόσιων έργων, επαναλαμβάνοντας πως τον Μάρτιο του 2017 παραδίδονται όλοι οι αυτοκινητόδρομοι λειτουργικά. Πρόσθεσε πως εντός της χρονιάς θα έχει ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος του «Μορέα», ενώ θα δοθούν και μεγάλα τμήματα των υπόλοιπων αυτοκινητόδρομων. 

 

Ανέφερε ακόμη πως στόχος είναι εντός του 2017 να δημοπρατηθούν και να ωριμάσουν έργα που σχετίζονται με τον σιδηρόδρομο, τα αεροδρόμια, καθώς και με το μετρό, ώστε το 2018 να ξεκινήσουν και να επιτευχθούν μεγάλοι ρυθμούς ανάπτυξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.