ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Απασφάλισε» ο Φίλης: Επίθεση σε Ιερώνυμο-Αιχμές για Τσίπρα και Καμμένο

14:44 - 07 Νοε 2016 | Πολιτική
«Απασφάλισε» ο Φίλης: Επίθεση σε Ιερώνυμο-Αιχμές για Τσίπρα και Καμμένο
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τελικά ο Νίκος Φίλης επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, καθώς η ομιλία του είχε τεράστιο ενδιαφέρον, με τον απερχόμενο υπουργό να αφήνει αιχμές για την Εκκλησία, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Πάνο Καμμένο, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Ο πρώην πια υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για σχέδιο "δολοφονίας χαρακτήρα", το οποίο ενορχηστρώθηκε από τα ΜΜΕ, την Εκκλησία, αλλά και την αντιπολίτευση.

 

"Την εβδομάδα που μας πέρασε οργανώθηκε κι εκτελέστηκε συμβόλαιο πολιτικού θανάτου μου, μέσω ΣΚΑΪ", είπε αναφερόμενος στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Αλέξη Παπαχελά.

 

Κατηγόρησε μάλιστα τον Αρχιεπίσκοπο πως ουσιαστικά απαίτησε από τον Πρωθυπουργό την απομάκρυνσή του, κάνοντας λόγο για "παραθεσμική συμπεριφορά".

 

Ο κ. Φίλης άφησε, όμως, αιχμές και για τη στάση του Πάνου Καμμένου, κάνοντας λόγο για "πρόθυμους" να ρίξουν την κυβέρνηση.

 

Ο υπουργός Παιδείας δεν άφησε, όμως, εκτός κριτικής ούτε και τον Πρωθυπουργό, σημειώνοντας με νόημα πως "Το άριστα 20" που του είχε βάλει για την επιτυχημένη και χωρίς προβλήματα έναρξη της σχολικής χρονιάς, μετατράπηκε μέσα σε ενάμιση μήνα "σε μη προβιβάσιμο βαθμό".

Τελευταία τροποποίηση στις 15:22 - 07 Νοε 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.