ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βούτσης: «Ουδέν σχόλιο» για Κουτρομάνο-Τελευταία απόπειρα για ΕΣΡ

14:09 - 10 Νοε 2016 | Πολιτική
Βούτσης: «Ουδέν σχόλιο» για Κουτρομάνο-Τελευταία απόπειρα για ΕΣΡ
"Ουδέν σχόλιο" είναι η απάντηση που δίνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στις πληροφορίες που τον θέλουν να προτείνει τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Θανάση Κουτρουμάνο για τη θέση του προέδρου στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν επίσης μήνυμα του προέδρου της Βουλής προς όλες τις κατευθύνσεις, που ξεκαθαρίζει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα είναι και η τελευταία.

 

Πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Βούτση να υιοθετεί την πρόταση της ΝΔ για τον κ. Κουτρομάνο, προκειμένου να κάμψει τις αντιρρήσεις της ΝΔ και να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο με το ΕΣΡ.

 

Πάντως, συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής έδωσαν ως απάντηση σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων το ότι ο κ. Βούτσης δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

 

Παράλληλα ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να ξανασυνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα αυτό γιατί δεν πρέπει να ευτελίζονται τα πρόσωπα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.