ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία στελεχών της ΝΔ στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης

18:04 - 17 Νοε 2016 | Πολιτική
Το οδοιπορικό της «Συμφωνίας Αλήθειας με Αγρότες και Κτηνοτρόφους» συνεχίζεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Στις δράσεις του οδοιπορικού τις οποίες συντονίζει ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, θα συμμετέχουν στελέχη του Κόμματος και κλιμάκια σε συνεργασία με τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων.

 

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα και στους 5 νομούς της Περιφέρειας, από το Σάββατο 19 έως τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

 

Στο πλαίσιο του οδοιπορικού έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκπροσώπους γεωργικών και κτηνοτροφικών φορέων, καθώς και συσκέψεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν οι κύριοι: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής Κοινωνικών Ασφαλίσεων – βουλευτής Νομού Καβαλάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής – βουλευτής Ημαθίας, Βασίλης Οικονόμου, Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας – βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Σταυράκολγου αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.