ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει νέα «σκιώδη» κυβέρνηση της ΝΔ

09:24 - 18 Νοε 2016 | Πολιτική
Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει νέα «σκιώδη» κυβέρνηση της ΝΔ
Στο πλαίσιο της απόλυτης εκλογικής ετοιμότητας που θέλει να βρίσκεται η ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει τη νέα "σκιώδη" κυβέρνηση του κόμματος, με νέα στελέχη να έρχονται στο προσκήνιο.

Πληροφορίες από καλά ενημερωμένες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει να ανακοινώσει εντός της ημέρας την αναδιάταξη του κομματικού οργανογράμματος που από καιρό μελετούσε. 

Με στόχο, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, την «εντονότερη εκλογική εγρήγορση του στελεχιακού δυναμικού» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα γίνουν ευρείες αλλαγές στο υφιστάμενο σχήμα των έξι συντονιστών (Χρήστος Σταϊκούρας, Ντόρα Μπακογιάννη, Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Θεόδωρος Φορτσάκης) και των 25 τομεαρχών.

 

Υπάρχουν επίσης σκέψεις και για μετακινήσεις στο επίπεδο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων (Νίκος Δένδιας, Γιάννης Βρούτσης και Νίκη Κεραμέως) όπως και του εκπροσώπου Τύπου (Γιώργος Κουμουτσάκος).

 

Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διανυκτέρευσε την Πέμπτη στο Άγιον Όρος και με την επιστροφή του από εκεί αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.