ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικής στράτευσης στα 18

20:34 - 23 Νοε 2016 | Πολιτική
Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικής στράτευσης στα 18
Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικής στράτευση νεαρών στην ηλικία των 18 ετών παρείχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε άτομα νεαρής ηλικίας να αποκτούν επαγγελματική εμπειρία, ταυτόχρονα με τη στρατιωτική τους θητεία.

Στο περιθώριο εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη με θέμα την συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων, ξεκαθάρισε ότι όσοι νεαροί επιθυμούν θα μπορούν να στρατεύονται και ταυτόχρονα να αποκτούν επαγγελματική εμπειρία.

 

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ερωτηθείς για το πότε θα ισχύσει η εθελοντική στράτευση για νέους ηλικίας 18 ετών, είπε ότι θα γίνει διαβούλεση στην Βουλή με τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, προκειμένου να δρομολογηθεί το θέμα.

 

Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις των ηγετών της Τουρκίας και της Αλβανίας υπογράμμισε ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ, είναι ισχυρές, και δεν έχουν να φοβηθούν ούτε τους Αλβανούς ούτε τους Τούρκους».

 

Στο μεταξύ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε κατηγορηματικά ότι η ΕΛΒΟ έχει ενταχθεί στο υπερταμείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.