ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τσίπρας πάει στην Κούβα για τον Φιντέλ Κάστρο

22:34 - 27 Νοε 2016 | Πολιτική
Ο Τσίπρας πάει στην Κούβα για τον Φιντέλ Κάστρο
Για την Κούβα θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παραστεί σε εκδηλώσεις στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραστεί σε εκδήλωση στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο, ο θάνατος του οποίου ανακοινώθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου από τον αδερφό του, Ραούλ.

 

Η κηδεία του Κουβανού ηγέτη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Σαντιάγο ντε Κούβα, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις προς τιμήν του και μια πομπή με τις στάχτες του θα διασχίσει τη χώρα για τέσσερις ημέρες.

 

Ο Πρωθυπουργός δεν θα προλάβει να είναι παρών στην κηδεία, αλλά θα παραβρεθεί σε εκδήλωση (ή «δημόσια λαϊκή συγκέντρωση», όπως ονομάζεται από τις κουβανικές αρχές) στην Πλατεία της Επανάστασης στην Αβάνα (Plaza de la Revolucion).

 

Όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού τη Δευτέρα (συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήσεις με τους κ.κ. Μοσκοβισί και Κερέ) θα τηρηθεί κανονικά. Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:37 - 28 Νοε 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.