ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φώφη: Ο κ. Τσίπρας έχει τελειώσει στη συνείδηση του λαού

14:31 - 09 Δεκ 2016 | Πολιτική
"Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τελειώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού", τονίζει η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, πίσω από τις οποίες εκτιμά ότι μπορεί να βρίσκεται σχέδιο... απόδρασης.

«Ο πρωθυπουργός παραπαίει και παραπαίει ανάμεσα στο να υπογράψει τα πάντα, όλα όσα του ζητάνε, ή να δραπετεύσει μπροστά στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει και να πάει σε εκλογές. Ο,τι κι αν επιλέξει εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τελειώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Έχουν φέρει ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, είναι φανερό ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν αποτελεσματικά για τη χώρα και είναι φανερό ότι δεν μπορούν να δώσουν λύση και διέξοδο στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και απαντώντας στο ερώτημα εάν συνδέονται με εκλογές.

 

Επίσης μιλώντας στο ραδιοσταθμό real εκτίμησε πως: «Πιστεύω πως δεν μπορεί να αναστραφεί η εικόνα της κυβέρνησης. Έρχεται μία στιγμή στη ζωή κάθε κυβέρνησης που πια οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι κλείνει τον κύκλο της. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο».

 

Σχετικά με την ουσία των εξαγγελιών του πρωθυπουργού η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «Θέλω να θυμίσω ότι επισκέφθηκα τη Χίο και από κει έθεσα το ζήτημα, στη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού, για την αναστολή του ΦΠΑ. Το θεωρούσαμε απολύτως αναγκαίο για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της η οικονομία των νησιών αυτών που έχει πληγεί βάναυσα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για το προσφυγικό από την πλευρά της κυβέρνησης. Επαναφέραμε το ζήτημα με ερώτηση των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 29 Νοεμβρίου. Έστω και την τελευταία στιγμή μας άκουσαν και αυτό είναι σημαντικό».

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.