ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Φιλοδωρήματα πριν φορολογήσουν τα κάλαντα οι παροχές Τσίπρα

11:39 - 11 Δεκ 2016 | Πολιτική
Θεοδωράκης: Φιλοδωρήματα πριν φορολογήσουν τα κάλαντα οι παροχές Τσίπρα
"Φιλοδωρήματα πριν φορολογήσουν και τα κάλαντα" χαρακτήρισε πως είναι οι παροχές του Πρωθυπουργούο Σταύρος Θεοδωράκης στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" τις παροχές του , ενώ την ίδια ώρα τόνισε: "Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του κ. Τσίπρα είναι λειψό". Ερωτώμενος για το αν αυτές "δείχνουν" εκλογές εκτίμησε πως δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή τους λέγοντας: "Δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή του στρίβειν δια των εκλογών".

Για στην υπερφορολόγηση υπογράμμισε ότι "Όποιος βάζει φόρους ενώ ξέρει ότι δεν θα τους εισπράξει, είναι ηθικός αυτουργός στο αδίκημα της φοροδιαφυγής", ενώ σε ότι αφορά το πελατειακό κράτος τόνισε ότι για τα δικά τους παιδιά λεφτά υπάρχουν

 

"Το λιμάνι του Αμβούργου, το μεγαλύτερο λιμάνι της Γερμανίας, έχει μικρότερο ΔΣ από το λιμάνι του Βόλου. Όλοι αυτοί για να πληρωθούν θέλουν … νέους φόρους" ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην κυριαρχία του "γκρίζου" σε διάφορες πτυχές της ελληνικής πραγματικότητας, από την οικονομία μέχρι την παιδεία και το κάπνισμα, λέγοντας: "Βλέπεις τις στατιστικές και σε πιάνει κατάθλιψη. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.