ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της «περιοδείας» Τσίπρα

15:59 - 13 Δεκ 2016 | Πολιτική
Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της «περιοδείας» Τσίπρα
Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην περιοδεία που ξεκινά στο εξωτερικό έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Πρωθυπουργός, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής θα έχει σειρά επαφών, μεταξύ άλλων, με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Ολλανδό Πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε.

 

Την Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με την Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. Η ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνει το προσφυγικό, τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και τις σχέσεις ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία. Στο περιθώριο της συνάντησης αναμένεται να συζητήσουν και θέματα που άπτονται της διαπραγμάτευσης. Σας παραπέμπω άλλωστε και στις σχετικές ανακοινώσεις της εκπροσώπου της Γερμανικής Κυβέρνησης, κ. Ντέμερ.

 

Τέλος, το Σάββατο ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που διεξάγεται στη γερμανική πρωτεύουσα.

 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό στο Βερολίνο θα βρεθεί την Πέμπτη και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος θα μιλήσει σε ένα οικονομικό συνέδριο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:12 - 13 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.