ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσόγονος: Κίνδυνος χρεοκοπίας αν δεν βγούμε στις αγορές το 2018

16:22 - 23 Δεκ 2016 | Πολιτική
Χρυσόγονος: Κίνδυνος χρεοκοπίας αν δεν βγούμε στις αγορές το 2018
Τον κώδωνα κινδύνου για Grexit και χρεοκοπία στην περίπτωση που η χώρα δεν βγει στις αγορές το 2018 σήμανε την Παρασκευή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος σε συνέντευξή του υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν διεθνή έντυπα που προβλέπουν Grexit μέσα στο 2017.

Ο κ. Χρυσόγονος μίλησε και για τον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε σχετικά με την ψυχή και την πολιτική στην ομιλία του σε προσφυγόπουλα το μεσημέρι της Πέμπτης, λέγοντας ότι «η πολιτική δεν πρέπει να προσεγγίζεται με όρους ψυχανάλυσης».

 

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σόιμπλε δείχνει να το έχει πάρει προσωπικά το θέμα με την Ελλάδά, αλλά όπως πρόσθεσε «θα μπορούσε αύριο να παραιτηθεί και να βρεθεί στη θέση του κάποιος εξίσου ή πιο σκληρός».

 

«Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει βαθιά ριζωμένη αρνητική προκατάληψη για τη χώρα μας» συμπλήρωσε.

 

Επιπλέον, ο κ. Χρυσόγονος σημείωσε ότι εκλογές στο επόμενο διάστημα «θα είναι χάσιμο χρόνου για τη χώρα».

 

Για τον «μποναμά Τσίπρα» είπε ότι αν και η ουσία είναι ότι όσοι πήραν το επίδομα το είχαν ανάγκη «εγώ θα προτιμούσα να ήταν πιο ισορροπημένη η κατανομή του, να πήγαιναν χρήματα και σε οικογένειες ανέργων με παιδιά που μπορεί να πεινάνε, και το ξέρουμε ότι υπάρχουν παιδιά που πεινάνε».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:24 - 23 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.