ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος:Το παιδί της Ρούπα πρέπει να δοθεί στην οικογένειά του

16:22 - 08 Ιαν 2017 | Πολιτική
Τζανακόπουλος:Το παιδί της Ρούπα πρέπει να δοθεί στην οικογένειά του
Για το θέμα του παιδιού του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, αλλά και την αξιολόγηση μίλησε ο υπουργός επικρατείας κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αρχικά, για την αξιολόγηση ανέφερε  πως: "μεσολαβεί ο σταθμός της 12ης Ιανουαρίου όπου εκεί θα έχουμε μια καθαρότερη εικόνα. Η αξιολόγηση θα μπορούσε να έχει ήδη κλείσει. Ο λόγος για τον οποίο παραμένει ανοιχτό το μέτωπο έχει να κάνει με την παράλογη στάση του ΔΝΤ".

 

Στο σημείο αυτό εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τεχνικό ζήτημα. "Είναι ένα πολιτικό θέμα το οποίο αισιοδοξούμε ότι θα επιλυθεί καθώς κανένας αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη δεν έχει συμφέρον για αναζωπύρωση του ελληνικού ζητήματος. Ακόμα και αν κάποιοι το επιθυμούσαν δεν υπάρχει πολιτικός λόγος για την αναζωπύρωση του ζητήματος. Θα καταφέρουμε να κλείσουμε την αξιολόγηση σύντομα χωρίς να υποχωρήσουμε στις παράλογες απαιτήσεις του Ταμείου".

 

«Το παιδί πρέπει άμεσα να παραδοθεί στην οικογένειά του»

Αναφερθείς τέλος στις εξελίξεις που αφορούν στο παιδί των Ρούπα-Μαζιώτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως "το παιδί περνάει έναν έλεγχο. Πρέπει άμεσα να παραδοθεί στην οικογένειά του, στους συγγενείς του ώστε να μπει σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Πρέπει όλες οι διαδικασίες να κινηθούν με επίκεντρο το συμφέρον του παιδιού. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ακολουθήσει μια διαδικασία. Η διοίκηση κινείται με τους γρηγορότερους δυνατούς ρυθμούς. Πολύ πολύ σύντομα θα έχουμε μια εξέλιξη θετική".

Τελευταία τροποποίηση στις 13:45 - 08 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.