ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πόλεμος» Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη για το δυστύχημα με το μαγκάλι

18:45 - 09 Ιαν 2017 | Πολιτική
«Πόλεμος» Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη για το δυστύχημα με το μαγκάλι
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στην Κομοτηνή του Σαββατοκύριακο, όταν μια 78χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις ενός μαγκαλιού που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Η τραγική αυτή υπόθεση έφερε και πάλι στο πολιτικό προσκήνιο την κόντρα που είχε ξεσπάσει το 2013, όταν στη διακυβέρνηση ήταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση. Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας είχε να διατυπώνει σειρά «Φιλιππικών» κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση εξαθλίωσης που είχαν περιέλθει τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα που έκαιγαν ότι έβρισκαν για να ζεσταθούν.

 

Σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης με αναρτήσεις του στο twitter θυμήθηκε παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, σε αντίστοιχα περιστατικά.

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, συνέχισε, αναφερόμενος στη συνέντευξη του κ. Ζαχαριάδη σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

 

«Πρέπει να ακούσετε τον @CZachariadis το πρωί στον @ArisPortosalte για τα μαγκάλια. Δεν έλεγε ένα συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

 

«Κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα. Λυπάμαι για εσάς και το θεσμικό σας ρόλο» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

 

«Εμείς κάνουμε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο; εσείς που μας χρεώνατε τους νεκρούς από τα μαγκάλια;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.