ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ρούπα «παρακολουθούσε» Μητσοτάκη και Σαμαρά-Ποιοι άλλοι ήταν στη λίστα της

16:03 - 10 Ιαν 2017 | Πολιτική
Η Ρούπα «παρακολουθούσε» Μητσοτάκη και Σαμαρά-Ποιοι άλλοι ήταν στη λίστα της
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς αποτελούσαν στόχους της Πόλας Ρούπα, όπως προέκυψε από τις σημειώσεις που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης στο οποίο συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Μάλιστα για τα σχέδια της Πόλας Ρούπα σε βάρος του, ενημέρωσε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στις 9 το πρωί της Τρίτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα τόσο στον αρχηγό της ΝΔ όσο και στον πρώην πρωθυπουργό τους οποίους επίσης ενημέρωσε για τα ευρήματα των ερευνών της αντιτρομοκρατικής.

 

Οπως προκύπτει από πληροφορίες, στις σημειώσεις της Ρούπα είχαν βρεθεί ώρες άφιξης και αναχώρησης των δύο πολιτικών από το σπίτι τους και το γραφείο τους, σημάδι ότι και οι δύο ήταν υπό παρακολούθηση.

 

Επίσης στα χαρτιά της Ρούπα υπάρχουν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων και πινακίδες αυτοκινήτων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τόσκας επικοινώνησε με άλλα 5 πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στα σημειώματα της Πόλας Ρούπα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τα ονόματα των Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου.

 

Επίσης, στα σημειώματα βρίσκονται τα ονόματα και 50 δημοσίων προσώπων, μη πολιτικών, που θα αποτελούσαν ενδεχομένως στόχους των τρομοκρατών.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:19 - 10 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.