ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξορμήσεις στελεχών αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

17:10 - 13 Ιαν 2017 | Πολιτική
Εξορμήσεις στελεχών αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ
Εξορμήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη τη χώρα αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε παρόντος του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Με αφορμή τα δύο χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε τα στελέχη του να συνεχίσουν τις περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο των επαφών του κόμματος με την κοινωνία. Στο επίκεντρό τους θα βρεθεί η ανάδειξη των πρωτοβουλιών του κόμματος και της κυβέρνησης το προηγούμενο διάστημα.

 

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι επιτάσσει την άμεση διεξαγωγή διαγωνισμού, τονίζοντας επιπλέον, πως από την απόφαση αναδεικνύεται ότι ήταν παράνομο το προηγούμενο καθεστώς λειτουργίας των καναλιών.

 

Στα της διαπραγμάτευσης το Πολιτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος είπε ότι στις διεθνείς επαφές του εκφράστηκε η βούληση για ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

 

Τέλος, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, κατά τη συνεδρίαση εκτιμήθηκε ότι στο Κυπριακό έγιναν θετικά βήματα, αν και παραμένουν ακόμα ανοιχτά ζητήματα. Ταυτόχρονα, τονίστηκε ότι η Ελλάδα συνεχίζει με αποφασιστικότητα για την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης, στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ και της ιδιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως κράτους-μέλους της ΕΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.