ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης για ΔΟΛ: Οι εξελίξεις αποκάλυψαν την ηθική γύμνια της κυβέρνησης

13:43 - 18 Ιαν 2017 | Πολιτική
Μητσοτάκης για ΔΟΛ: Οι εξελίξεις αποκάλυψαν την ηθική γύμνια της κυβέρνησης
Στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα του ΔΟΛ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση. "Η εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλο στις διεργασίες για τη διάσωση του ΔΟΛ είναι ο ορισμός της διαπλοκής", είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

«Εξελίσσεστε στην πιο αδίστακτη, στην πιο αυταρχική κυβέρνηση που έχει γνωρίσει η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά», δήλωσε ακόμα.

 

Όπως είπε, οι εξελίξεις στον ΔΟΛ αποκάλυψαν την ηθική γύμνια, την αδίστακτη φύση, τον τρομακτικό κυνισμό αυτής της κυβέρνησης. «Ανεβήκατε στις εξουσία παρουσιάζοντας τους εαυτούς σας ως αδιάφθορους που θα αλλάζαν το μιντιακό κατεστημένο», σημείωσε και κλιμάκωσε την επίθεσή του λέγοντας: «Επιχειρήσετε τον έλεγχο των ΜΜΕ όταν πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια».

 

«Σήμερα», πρόσθεσε, «το κάνετε με τους εκδότες. Πρώτα τους καταγγείλατε, στη συνέχεια κ. Τσίπρα τους συναντούσατε στα κρυφά. Τους εκβιάζετε χρησιμοποιώντας τις δικαστικές τους εκκρεμότητες».

 

«Χρησιμοποιείτε τις δικαστικές τους εκκρεμότητες για να πάρετε τον έλεγχο του ΔΟΛ, βάζοντας τοποτηρητή τον κ. Μουλόπουλο. Αυτόν τον άνθρωπο είχατε το θράσος να τον υποδείξετε για αντιπρόεδρο του ΕΣΡ αυτή είναι η αντίληψή σας για τις ανεξάρτητες αρχές», συνέχισε.

 

«Η κυβέρνησή σας δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό. Είστε επικίνδυνοι για τη δημοκρατική ομαλότητα. Είστε το καθεστώς που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για το πώς θα κρατηθεί στην εξουσία. Ο πλουραλισμός η δημοκρατία η πολυφωνία είναι ισχυρότερες από σας. Τα σχέδιά σας θα καταρρεύσουν πολύ σύντομα», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.