ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουλόπουλος: Δεν πρόκειται ο ΔΟΛ να γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ

15:17 - 18 Ιαν 2017 | Πολιτική
Μουλόπουλος: Δεν πρόκειται ο ΔΟΛ να γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Μουλόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να ελέγξει τον ΔΟΛ και να τον μετατρέψει σε όργανο της κυβέρνησης.

«Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρώην πια πρόεδρος του δ.σ. της Αυγής Βασίλης Μουλόπουλος στον Alpha 989.

 

«Όταν ο κ. Καψής πήγε στον ΣΚΑΪ, ανησύχησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον ΑΝΤ1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε».

 

Ο κ. Μουλόπουλος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει τίποτα, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος για να στοχεύει.

 

«Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ», πρόσθεσε.

 

Ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. της Αυγής (ο ΔΟΛ έκανε γνωστό ότι αποχώρησε) υποστήριξε ότι έχει «μία διαφορετική ηθική που διαφέρει απ' τους άλλους».

 

«Στην δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο», κατέληξε. 

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.