ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολογία με «αντεπίθεση» από Τσίπρα για ΔΟΛ

17:27 - 18 Ιαν 2017 | Πολιτική
Απολογία με «αντεπίθεση» από Τσίπρα για ΔΟΛ
Απαντήσεις στα πυρά που δέχεται η κυβέρνηση σχετικά με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ επιχείρησε να δώσει από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας πως πρόκειται για μία προσπάθεια "στήριξης για τις επιχειρήσεις Τύπου σε θεσμικό πλαίσιο".

«Γιατί ακριβώς αγαπητοί μου συνάδελφοι μιλάτε; Θέλετε να λογαριαστούμε; Γιατί με εγκαλείτε; Τι ακριβώς ζητάτε; Επί 1,5 χρόνο ένα ιστορικό και έγκυρο συγκρότημα έχει καταντήσει να είναι στα όρια του κίτρινου τύπου και με έχει στοχοποιήσει συστηματικά στην πρώτη σελίδα», σημείωσε ο Πρωθυπουργός για να προσθέσει:

 

"Οι εφημερίδες του ΔΟΛ με προπηλακίζουν πολιτικά εδώ και 1,5 χρόνο ότι τάχα το σπίτι που μένω με νοίκι είναι σπίτι ανθρώπου που πήρα από πλειστηριασμό ή ότι έχω offshore εταιρείες". 

 

«Εμείς δεν κάνουμε υπόγειες συνδιαλαγές και αυτό το γνωρίζει ολόκληρη η κοινωνία», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός αναφορικά με το μέλλον του συγκροτήματος, και ξεκαθάρισε:

 

«Αν βρεθούν επενδυτές που θέλουν να στηρίξουν, να συμβάλουμε στο πλαίσιο του νόμου, οι τράπεζες όμως δάνεια με αέρα δεν θα δώσουν όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση».  

 

Αναφορικά με την εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλου στις προσπάθειες διάσωσης του ΔΟΛ, είπε ότι «επειδή ένας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια των εργαζομένων για διάσωση θέλουμε τάχα να κάνουμε καινούρια διαπλοκή». 

 

«Όταν δικά σας στελέχη μεταπηδούν από την πολιτική στα ΜΜΕ είναι ελεύθερη αγορά, με μας είναι Βόρεια Κορέα», ανέφερε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε την πολιτική και δημοσιογραφική πορεία του Γιάννη Μιχελάκη (που ήταν διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1) αλλά και του Παντελή Καψή (ΣΚΑΪ). 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:38 - 18 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.